Церамиде

Продцут име: Церамиде
Латински назив: Орyза сатива Л.
Спецификација : 5% - 20%
Изглед : Лаган прах
Бренд име: ЛС-Херб.
Тестирање метода: ХПЛЦ

 • Опис
 • Паковање
 • Xиан ЛЕСЕН БИО-технологија ЦО., ЛТД.специјалиста за десет година биљка екстрате и извозне трговине, да обезбеде клијентима висококвалитетне, органски, природни, добра цена, разне биљке екстрате, воћа и поврћа у праху, као и козметика, хемијски сировине.

  Церамидес (наглашеном сер-А-средином ОР серамиде) су породица Липидних молекула. На церамиде се састоји од спхингосине и масне киселине. Церамидес се налазе у високе концентрације унутар ћелијске мембране ћелије. Они су један од масти на компоненте које сачињавају спхингомyелин, један од главних масти у билаyер на Липидних. Године , претпоставили су да су церамидес и другим спхинголипидс у билаyер ћелијске мембране чисто структурне елементе. Ово је сада познат није потпуно истинито. Церамиде могу заправо деловати као сигнални молекули. Најпознатијих функција церамидес као мобилног сигнала укључују регулисање диференцијације, пролиферације, програмирана смрт ћелије (ПЦД) и апоптозе (тип И ПЦД) ћелија.

  Продцут име: Церамиде
  Латински назив: Орyза сатива Л.
  Спецификација : 5%, 10%
  Изглед : Лаган прах
  Арматурна мрежа величине: 80 мрежица
  Разред : Храна амп; Фармацеутске
  Бренд име: ЛС-Херб.
  Тестирање метода: ХПЛЦ

  Функција:

  1 . Церамиде са скупу лица, адитиву чишћење и функција хране (против старења коже) еxтендер.
  2 . Церамиде је најбитнији фактор у одржавању интегритета нормално стратум цорнеум. Стога , актуелно додатак од церамиде поправља оштећене коже баријера води да дам коже меке осецај.
  3 . клиничке студије у дерматологији су открила да у много случајева дерматитиса као што су атопy, акне и псоријаза су придружени нижи ниво Церамидес у стратуму конеуму од нормалне коже.

  Сродни садржај:

 • Белоw5КГ

  Алуминумфоилбагинсиде , цартоноутсиде

  Абове6 ~ 25КГ

  ДоублесеаледППбагсинсиде , фибердрумоутсиде

  ДрумВолуме

  25КГДрум :37 цм * 37 цм * 51 цм

  10КГДрум :30 цм * 30 цм * 40 цм

  ЦартонВолуме

  1КГЦартон :200 мм * 200 мм * 260 мм

  5КГЦартон :250 мм * 330 мм * 270 мм

  Примедба

  Wецоулдпацкасyоурреqуирементс , а ОЕМ амп; ОДМ добродошлицу.

Hot Tags: церамиде Кини фабрика добављача, висок квалитет, високе чистоће, најбоље продаје, одличан однос цене, церамиде прах "," церамиде произвођача "," церамидес "," чиста церамиде
Сродни производи

Истрага